Officiel Jotun forhandler
Jotun

hvid

Se vores gode tilbud
facebook

hvid

Madevej 19 - 6200 Aabenraa 
info@farveroggardiner.dk
7462 3356

Lak - til både vægge, loft & gulve

Med lidt god planlægning er det nemt og enkelt for dig at lakere dine gulve - husk dog, at det vigtigt at tjekke gulvets tilstand, inden du går igang - og at læse produktvejledningen på lakkens emballage. 

Vi har også panellak til både trælofter og panelvægge - og de kan bruges på både nyt og gulnet træ. Hvis du ønsker at standse gulningsprocessen af træet indenfor i din bolig, så er Jotun Panellak en af mulighederne. 

Jotun Panellak Hvid
Jotun Panel Hvid er en opløsningsmiddelfri panellak på PVA-basis, der giver træet et mat, hvidt/kalket udseende. Indeholder lysfilter som effektivt modvirker gulning. 

Panellakken beskytter træet mod fedt, vand og andet, der kan give skæmmende pletter, og den er nem at påføre, er lugtsvag og tørrer hurtigt. 

Anvendes indendørs på lyst træ (fyr/gran). Specielt velegnet til behandling af gulnet træ.

P Panellak-Hvid-Miljo-02

 

Jotun Panellak Klar
Jotun Panellak Klar er en vandfortyndbar, mat panellak uden opløsningsmidler, der som regel giver et tilnærmet transparent udseende. På visse underlag kan Jotun Panellak Klar dog give et noget "sløret hvidt" udseende. 

Panellakken er lugtsvagt, har en kort tørretid og indeholder lysfilter, som effektivt reducerer gulning. Den beskytter træværket mod fedtmærker, vand og andet, der kan give skæmmende pletter.

Anvendes indendørs på nyt og gammelt, ubehandlet træpanel/træværk (fyr/gran).

P Panellak-Klar-Miljo-02

 

Jotun Panellak Antik
Jotun Panel Antikk er en opløsningsmiddelfri interiørlak på PVA-basis, der giver træværket et mat, mælkehvidt/ludbehandlet udseende. Indeholder lysfilter som effektivt modvirker gulning.

Beskytter træværket mod fedtpletter, vand og andet, der kan give skæmmende pletter - er nem at påføre, er lugtsvag og tørrer hurtigt. 

Anvendes indendørs på træ og andet lyst træværk (fyr/gran). Speciel egnet til behandling af gulnet træ.

P Panellak-Antik-Miljo-02

 

Trestjerner Gulvlak Olie
Trestjerner Klarlak Olie er en hurtigtørrende, højkvalitets polyurethan alkydlak, som tåler hård belastning, og som giver et lyst og smukt resultat. 

Lakken indeholder lysfilter, der hæmmer gulning af træet og modvirker nedbrydning af lakfilmen. Den er lugtsvag, meget ridsefast og har en god vand- og kemikaliebestandighed. Anvendes både indendørs og udendørs på nye, ubehandlede og tidligere lakerede flader og anbefales til trægulve, parket og kork. 

En lak, der er specielt egnet til belastede gulve, trapper, køkkenborde og møbler samt til lakering af våde rum. Udendørs har Trestjerner Klarlak Olie en høj tolerance for fugt og sollys og kan derfor anvendes til lister og døre udendørs. Pga. lakkens vejrbestandighed er den også en udmærket bådlak.

P Trestjerner-Gulvlak-Olie

 

Trestjerner Gulvlak V
En vandfortyndbar, højkvalitets polyurethan akryllak til træ og parket. Lakken har en høj slidstyrke og en god kemikaliebestandighed. Den tørrer hurtigt og er lugtsvag. 

Trestjerner Gulvlak V giver lyse træsorter et lyst udseende og de mørke en fin lød.

Anvendes til gulve og trapper i heltræ og parket. Kan anvendes på tidligere ubehandlede, lakerede, olierede og ludbehandlede overflader.

P Trestjerner-Gulvlak

 

Trestjerner Mat
En mat, hurtigttørrende, polyurethanbaseret træbeskyttelse til parket og heltræsgulve. Produktet giver overfladerne et transparent, helmat, lunt og dæmpet udtryk, der fremhæver træets naturlige udseende.

Produktet har en god slidstyrke, en god vand- og kemikaliebestandighed og en svag lugt.

Trestjerner Mat kombinerer de bedste egenskaber fra en lak og en gulvolie - i ét produkt.

P Trestjerner-Gulvmatt