Officiel Jotun forhandler
Jotun

hvid

Se vores gode tilbud
facebook

hvid

Madevej 19 - 6200 Aabenraa 
info@farveroggardiner.dk
7462 3356

Gulvmaling i flotte farver giver mange muligheder for spændende boligindretning

Udover deres rent praktiske funktion i visse rum er malede gulve flotte og giver mange muligheder for at sætte et personligt præg på din bolig. Og farverne går lige fra de helt lyse over sort og gråt til gule, røde og grønne.

Et malet gulv og især farven kan gøre meget for stemningen i et rum, så det er klogt at gennemtænke både stil, indretning og funktion af rummet, før du vælger farve. 

Nedenfor kan du se vores forskellige typer af gulvmaling og andre typer gulvprodukter samt deres anvendelsesområder.

Trestjerner Gulvmaling


Trestjerner Gulvmaling er en vandfortyndbar polyuretanforstærket alkydmaling af høj kvalitet og med stor slidstyrke. Malingen er lugtsvag og har en god vand- og kemikaliebestandighed. 

Trestjerner Gulvmaling er let at påføre, tørrer hurtigt og hæfter godt på underlaget. Anvendes indendørs på træværk og beton i tørre rum. Skal ikke anvendes på nystøbt beton og/eller på fugtige flader. 

På nystøbte gulve og på gulvflader, der udsættes for belastning som fx lager- og industrigulve, anvendes Sigural epoxymaling.

Trestjerner-Gulvmaling
Sigural Gulvmaling (epoxy)
Sigural er en 2-komponent vandfortyndbar epoxymaling til indendørs brug. En gulvmaling med stor slidstyrke og kemikaliebestandighed, der ikke giver ikke lugtgener. 

Sigural giver en meget god beskyttelse mod mekanisk slitage, vandspild, olie og kemikalier.

Sigural anvendes på mur- og betonflader i bryggers, fyrrum, på kældre- og garagegulve, i lagerhaller, på industri- og værkstedsgulve, på gulve i nærings- og nydelsesmiddelindustrien, i værksteder, på gulve og vægge i landbrugslokaler og på tankstationer.

Sigural